MALZEMELER
YARIM KG KUŞBAŞI ET
TUZ KARABİBER
SIVI YAĞ
DEFNE YAPRAĞI
KREP İÇİN
2 tane yumurta
1,5 su bardağı un
1,5 su bardağı süt
1 çay kaşığı tuz
yarım paket kabartma tozu
pişirmek için sıvıyağ
KAŞAR PEYNİR
DOMATES
BİBER
SALÇA
Öncelikle etler kavurma yapar gibi düdüklü tencerede pişirilir.
Krepler hazırlanır. Etlerden kreplerin ortasına 2 çorba kaşığı kadar konulup bohça gibi kapatılır.
Fırın kabına dizilir üzerine kaşar dilimleri domates ve biber kürdanla yerleştirilir.Salça sulandırılıp üzerine dökülür ve fırına sürülür.Kaşarlar eriyene kadar pişirilir.
Afiyet olsun
No comments:
Post a Comment