bikaç ay öncesinde sevgili disal in sayfasında görünce bayılmıştım görüntülerine buradan bakabilirsiniz
şimdi link almak için gidince gördümkü disal de bunların tuzlularını yapmış harika görünüyorlar
tarifimize geçelim
krep için kullanılan klasik ölçü
1yumurta
1 su bardağı süt
1 su bardağı un
bir fiske tuz
1 kahve fincanı pudra şekeri
kakao
2-3 yemek kaşığı su(kakao ve şeker koyu kıvam vermesin diye azıcık su ile açıyorum)
malzemeyi güzelce pürüzsüz halde çırpıyoruz
hamurumuz akıcı halde olacak
krep tavasında pişirip içini hazırlıyoruz
1poşet kremşanti
donmuş çilek ve vişne
fındık,ceviz ben birde kaju ekledim(fazlaydı içine ekledim)
damla çikolata
hepsi istediğiniz miktarda
iç malzemeden kreplerin ortasına eşitçe yayıp kürdanlarla pile pile yapıp bohçalarımızı tamamlıyoruz
üzerlerine biraz pudra şekeri ile kar yağdırdım
nasıl beğendinizmi ben şekillerini çok sevdim evdekilerde tadını çok beğendiler
tavsiye ederim
sıradaki tuzluları
No comments:
Post a Comment